Markant Ruurlo: Foto: PR.
Markant Ruurlo: Foto: PR.

Start kaart verkoop jubileumconcerten koor Markant

Algemeen

RUURLO – Er was vrijdagavond 5 oktober in de vernieuwde Dorpskerk van Ruurlo veel belangstelling voor de openbare repetitie van het Ruurlose gemengde zangkoor Markant onder het motto 'Voorproeven bij koor Markant' in het kader van de drie jubileumconcerten van Markant met als thema 'Markant draait door'. Een 'muzikale talkshow' onder leiding van dirigent Yvon Taken van het dit jaar veertigjarig bestaande koor.

Het leuke aan zo'n voorproefje is niet alleen dat de toehoorders een indruk krijgt van de liederen die Markant de aanwezigen voor gaat zetten bij de jubileumconcerten op vrijdagavond 9, zaterdagavond 10 en zondagmiddag 11 november, maar ook dat men een kijkje in de keuken van een koorrepetitie krijgt. Natuurlijk gaat er af en toe wat mis, natuurlijk wordt er veel gelachen en gepraat. Wat de toevoeging 'muzikale talkshow' inhoudt, blijft nog even een verrassing. Daarover binnenkort meer in Achterhoek Nieuws Berkelland Borculo-Ruurlo.

In de pauze en na afloop van de openbare repetitie zijn de eerste kaarten voor de jubileumvoorstellingen verkocht. Er is al veel belangstelling voor de drie jubileumconcerten die in zaal De Keizerskroon plaatsvinden. Iedereen die nog een kaartje wil voor de avondvoorstelling op vrijdag 9 of zaterdag 10 november (aanvang 20.00 uur) kan terecht bij Cigo Everwennink, Leeuwerikstraat 4, Ruurlo. De kaarten kosten tien euro (basisscholieren vijf euro). Wil men liever naar de middagvoorstelling op zondag 11 november (14.30 uur) dan moet men extra snel naar Cigo Everwennink of kijken op de website www.koormarkant.nl hoe de kaarten zijn te bestellen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant