Meezingen met het Borculo's Mannenkoor is ook gewoon gezellig. Foto: PR
Meezingen met het Borculo's Mannenkoor is ook gewoon gezellig. Foto: PR

Meezingen in vierstemmig mannenkoor

Algemeen

BORCULO - Iedereen die wel eens mee zou willen zingen met een vierstemmig mannenkoor, treft het. Want het Borculo's Mannenkoor is op zoek naar nieuwe leden. Elke donderdag repeteert het koor van 20.00 uur tot 22.00 uur in café-restaurant Peters aan de Steenstraat te Borculo.

Het koor staat onder de bezielende en zeer deskundige leiding van Christo Guenov. Behalve dat hij het dirigeren op zich neemt, begeleidt hij het koor ook op de piano, op zo'n inspirerende manier dat iedereen welhaast vanzelf gaat meezingen.

Niet durven zingen? Denken niet te kunnen zingen? Bladmuziek lezen moeilijk? Naar alle waarschijnlijk dachten bijna alle leden van het koor hetzelfde toen ze lid werden.
Tijdens de repetities blijkt dat 'muziek lezen' gemakkelijk is te leren en dat het samen zingen in een koor mensen snel over allerlei andere drempels helpt. Ook het sociale aspect wordt zeker niet vergeten. Tijdens de pauze heerst er een ontspannen sfeer en na de repetitie is er ruimte voor een gezellige 'praatsessie' in het voorcafé.

Iedereen die dat zelf eens wil ervaren, wordt van harte uitgenodigd om vrijblijvend een keer een repetitie mee te maken. Omdat op donderdag 18 oktober de voorbereiding van het kerstconcert begint, zou dat een mooie gelegenheid zijn om eens 'op bezoek' te komen. Al is het alleen maar om van de sfeer binnen het koor en van het zingen te proeven.
Gewoon binnenlopen op donderdag 18 oktober, of op een andere repetitie-avond, zo tegen achten, en men wordt van harte verwelkomd!


www.borculosmannenkoor.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant