Handwerkcafé in De Lebbenbrugge

BORCULO - Voor het tweede jaar is er een handwerkcafé bij museum De Lebbenbrugge. In oktober vindt dat café plaats op donderdag 18 oktober.

Iedereen met naald en draad is welkom. Voor de gezelligheid, maar ook voor het onderhouden of aanleren van een van de vele technieken die bekend zijn. De techniek waarin gewerkt wordt bepalen de deelnemers zelf: haken, breien, borduren, patchwork, quilten en kantklossen zijn slechts een paar voorbeelden. Maar ook wie meer wil weten van of kennismaken wil maken met spinnen en weven is van harte welkom. Het is inspirerend om elkaars werk te bekijken, elkaar te adviseren en nieuwe ideeën op te doen.
Wie meer informatie wil, of wie een handwerktechniek wil leren, kan dat laten weten aan de organisatoren. Wie het verzoek mailt naar handwerkcafeborculo@gmail.com, wordt uitgenodigd voor een volgende bijeenkomst waar een handwerkster de aanwezigen de gewenste techniek uitlegt en leert. Plaats van handling is De Olde Schure van museum De Lebbenbrugge, Lebbenbruggedijk 25 in Borculo. Aanvang: 14.00 uur. Deelname is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Meer berichten