EMTÉ Borculo heropent als Coop Borculo

BORCULO - Op maandag 8 oktober om 18 uur opent Coop Borculo aan de Lichtenhorst 7 feestelijk de deuren. De voormalige EMTÉ-supermarkt is dan voorzien van de frisse en moderne Coop-stijl.

Supermarktmanager Philip Tigrinate: "Iedereen is van harte welkom om de opening met ons te komen vieren. We maken er een groot feest van, met leuke activiteiten én veel aantrekkelijke aanbiedingen. Zo maken we samen 't verschil in Borculo!"
Tigrinate: "Wij zorgen voor een hapje en een drankje, leuke activiteiten en de eerste 250 klanten ontvangen bij besteding van 20 euro of meer een gratis appeltaartje." Ook de dagen na de opening is het feest in de winkel. Zo is er op woensdag 10 oktober van 12 tot 17 uur een ballonnenclown, kunnen klanten op vrijdag 12 oktober tussen 11 en 16 uur genieten van gratis poffertjes en worden er op zaterdag 13 oktober tussen 11 en 16 uur suikerspinnen uitgedeeld. Vanzelfsprekend zijn er bovendien veel aantrekkelijke aanbiedingen.

Nieuwe uitstraling en services
De verbouwing van het winkelpand aan de Lichtenhorst 7 is inmiddels bijna afgerond. Tigrinate: "Niet alleen wordt de winkel voorzien van de Coop-uitstraling. We breiden ook het assortiment uit én bieden diverse nieuwe services. Coop Borculo krijgt een slijterij, een servicebalie met PostNL-pakketpunt, ov-oplaadpunt, gebruiksvriendelijke zelfscankassa's en is een verkooppunt voor medicijnen en de Nederlandse loterijen. Ook kun je er online boodschappen doen en deze laten thuisbezorgen of klaarzetten in de winkel. De ambachtelijke slagerij blijft, net als de vertrouwde medewerkers."

Meer berichten