Joris Reinderink. Foto: PR.
Joris Reinderink. Foto: PR. (Foto: )

Veldritwinst voor Ruurlose broers

RUURLO - De vorm begint eraan te komen: de Ruurlose broers Joris en Pepijn Reinderink hebben afgelopen weekeinde beide hun veldrit gewonnen;.

Na een vijfde plaats vorige week in Dordrecht was het nu raak voor de 15-jarige Joris: winst in de veldrit van Montfoort. Halverwege de eerste ronde demarreerde Reinderink uit een groepje van vijf renners net op het moment dat twee renners in een bocht onderuit gleden. Joris bouwde snel een voorsprong van een twintigtal seconden op en verdedigde die tot de finish. Hij pakte zo solo de eerste overwinning van dit seizoen bij de nieuwelingen.
Joris' broer Pepijn (16) reed zondag in Zutphen de opening van de GOW-competitie, een regionale competitie in Gelderland en Overijssel. Na twee ronden pakte hij de koppositie bij de junioren en reed hij snel weg van de nummer twee in de wedstrijd. Pepijn kwam met ruime voorsprong als eerste over de finishlijn op het parcours van Wielerclub Zutphen.
Met deze overwinningen op zak kunnen de broers Reinderink de komende weken met een goed gevoel afreizen naar de Super Prestige Cross in Gieten en de districtskampioenschapen veldrijden in Neede.

Meer berichten