Tornax vergeet punten te pakken

RUURLO - De mannen van volleybalvereniging Tornax zijn er zaterdag niet in geslaagd meer dan één punt mee te nemen uit Arnhem.

Voor de wedstrijd tegen Aetos H3 uit Arnhem werd erop gehamerd attent te zijn in de verdediging en vrijuit te spelen. De eerste set begon voortvarend en ook al werd er niet altijd even attent verdedigd, toch ontstond het gevoel dat er wat te halen viel. Helaas werd de servicedruk richting het einde van de set Tornax te veel waardoor toch de set naar Aetos ging.
Set twee en drie waren min of meer kopieën van de eerste set. Wederom kwam de servicepass te vaak niet uit de verf, terwijl Tornax op het gebied van aanval, blok en serve juist wel mee kon komen. In de vierde set moest Aetos het stellen zonder libero omdat een speler geblesseerd moest opgeven en de libero als veldspeler verder moest. Tornax rook bloed en haalde deze vierde set dan ook binnen. In ieder geval leverde dat een punt op maar er had meer ingezeten.
Zaterdag gaan de mannen naar Barchem, waar Tornax in de sportzaal van dorpshuis 't Onderschoer tegen BVC 73 2 speelt. De wedstrijd begint om 16.30 uur.

Meer berichten