Anytime Fitness Neede eigenaar John Kolthoff (l) en clubmanager/personal trainer Martijn Lievestro
Anytime Fitness Neede eigenaar John Kolthoff (l) en clubmanager/personal trainer Martijn Lievestro (Foto: Rob Weeber)
Advertorial

Anytime Fitness Neede introduceert fitness app

Sporten op elk gewenst tijdstip, daar staat Anytime Fitness voor. Maar dat is meer dan een kwestie van 24 uur de fitnessruimte toegankelijk houden. Aan de basis van de Amerikaanse keten staat een sterke visie die mede het succes bepaalt van de meer dan 4000 vestigingen wereldwijd. Het andere deel van het succes wordt bepaald door de sporters zelf. Hun enthousiasme omtrent het aanbod draagt bij tot het positieve imago van de keten en versterkt merk- en ketenvorming. Maar loyaliteit komt niet vanzelf en moet onderhouden worden. Daarom introduceert Anytime Fitness Neede deze maand een nieuwe ontwikkeling, de Anytime Fitness & Workouts app.

Uniek clubcultuur

John Kolthoff is eigenaar van Anytime Fitness Neede dat vorig jaar het eerste lustrum vierde. Hij is een echte fan van het Anytime Fitness concept. "We zien een duidelijke stijging in Nederland van het aantal mensen dat aan sport doet. Fitness is een belangrijk onderdeel daarvan en het is niet verwonderlijk dat het aantal fitnesscentra toeneemt. Om je te kunnen onderscheiden naar de toekomst toe, wordt merk- en ketenvorming steeds belangrijker. Dat vraagt echter om blijvende vernieuwingen en dat wederom om omvang. Anytime Fitness is een Amerikaanse keten die die omvang heeft. Inmiddels bestaan er wereldwijd 4000 vestigingen waarvan al meer dan zeventig in de Benelux. Binnenkort zijn ze zelfs op alle zeven continenten actief. Het gaat echter niet alleen om omvang, maar ook om waar je voor staat en wat je biedt. Bij Anytime Fitness ben je een uniek mens met je eigen verhaal, ongeacht waar je vandaan komt en hoe je eruit ziet. Bij ons voel je je als 'lid van de familie'. Je bent met een betaald sportabonnement welkom in alle wereldwijde vestigingen. Deze unieke clubcultuur willen we graag in stand houden en mede daarom introduceren we de fitness app. Met de app breiden we onze persoonlijke service nog verder uit en kunnen we onze leden straks ook buiten de club helpen. Hij is bovendien gratis voor onze leden."

Meer dan 1000 workouts tot de beschikking

Met de introductie van de Anytime Fitness & Workouts app speelt de club in Neede in op de digitale trend. De app verbindt de sporter continu met zijn club en geeft inzicht in de voortgang van zijn verrichtingen. Relevante informatie als aantal minuten actief, verbrande calorieën wordt bijgehouden. De app integreert tevens informatie van de aktiviteiten app  Mapmyfitness en de voedingsapp Myfitnesspal, alles op 1 plek. De Workouts app biedt toegang tot meer dan 1000 bestaande workouts en geeft tevens de mogelijkheid om zelf of met behulp van de trainer je eigen workouts samen te stellen en toe te laten sturen. Daarnaast kun je doelen stellen en de voortgang bijhouden. De vestiging in Neede werkt al met een eigen gewichtsconsulente, Sterre van Doorn, wat perfect aansluit bij deze digitale ontwikkeling. Voor volgend jaar staat al een belangrijke uitbreiding op de agenda. De verwachting is dat medio 2019 virtuele coaching wordt geïntroduceerd waardoor je ook op afstand, zoals thuis, begeleid kan worden.

Volgende vestiging in Groenlo

In 2019 verwacht John Kolthoff zijn volgende Anytime Fitness vestiging te openen in Groenlo in het voormalige pand van Super de Boer. Hierin wordt het nieuwste design van Anytime Fitness verwerkt.  Ook leden van Neede kunnen daar dadelijk gratis sporten. De unieke formule staat 'Any Time' tot je beschikking!

Meer berichten