Contact Barchem organiseert Dorpskwis

Algemeen

BARCHEM - Alle inwoners van Barchem, Zwiep en Nettelhorst kunnen binnenkort hun kennis testen in een Dorpskwis, uitgeschreven door Contact, speciaal vanwege het vijftigjarig bestaan van de Barchemse Belangenvereniging.

Alle activiteiten van Contact worden vanwege dit jubileum dit jaar omringd met een gouden randje. Zo ook de Dorpskwis, waarvoor een speciale commissie is samengesteld die zich volledig richt op de organisatie en het bedenken van de vragen. Er wordt een Kwisboek samengesteld met daarin vragen en opdrachten op diverse gebieden. Alles komt aan bod zoals sport, wetenschap, geschiedenis, algemeen. Ook specifiek Barchemse onderwerpen maken deel uit van het Kwisboek.
D
e Dorpskwis wordt in Brabant al jaren gespeeld. Inmiddels hebben ook dorpen in Overijssel en Gelderland dit initiatief opgepakt. En op vrijdagavond 9 november is Barchem aan de beurt. Teams uit Barchem, Zwiep en Nettelhorst worden uitgenodigd om deel te nemen. De samenstelling van het team mag zelf bepaald worden. Zo kan een team bestaan uit familieleden, collega's, sportverenigingen, buurtverenigingen of vrienden(innen)groep. Een team bestaat uit een tiental personen en een teamcaptain. Teamleden in verschillende leeftijdsgroepen kan een voordeel zijn, gezien de diversiteit van de vragen.
Aanmelden kan op de website van Contact. Er hebben zich inmiddels al 28 teams opgegeven. Op vrijdagavond 4 januari wordt tijdens een feestelijke prijsuitreiking bekendgemaakt wie zich het beste team van Barchem, Zwiep of Nettelhorst mag noemen.

www.contact-barchem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant