Tornax verliest eerste wedstrijd van VIOS

Algemeen

RUURLO - Het eerste mannenteam van de Ruurlose volleybalvereniging Tornax is het seizoen 2018-2019 in de Promotieklasse niet goed begonnen. Afgelopen zaterdag verloren de mannen met 4-0 van VIOS uit Eefde.

Het team nam afgelopen seizoen afscheid van twee spelers. Voor hen in de plaats zijn twee talentvolle spelers gekomen: Twan Willink en Niek van Woudenberg. Met een mix van ervaring en talent is het doel voor dit seizoen handhaving in de Promotieklasse.
Tegen VIOS kreeg Tomax de eerste kans om punten te pakken. De start van de wedstrijd ging redelijk gelijk op. Toch kwam Tornax op alle vlakken tekort om het VIOS echt moeilijk te maken. VIOS, dat met enkele oud-divisiespelers over een zeer ervaren team beschikt, kon eenvoudig het spel maken. Daarop sprak Tornax af om met meer lef en dreiging te spelen. De passing was redelijk goed, stukken beter dan in de oefenwedstrijd tegen Dynamo, twee weken terug. Daar moest gebruik van worden gemaakt. Met vlagen wist Tornax goed spel te tonen, maar het was niet stabiel genoeg. De 0-4 nederlaag was dan ook verdiend. Wel bood de wedstrijd voldoende aanknopingspunten waar het team mee verder kan.
Zaterdag speelt Tornax Heren 1 om 14.00 uur in Duiven.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant