Conceptstore Living by ME opent in Borculo
 Martine Makkink in haar nieuwe Conceptstore Living by ME. Foto: Rob Weeber
Martine Makkink in haar nieuwe Conceptstore Living by ME. Foto: Rob Weeber

Conceptstore Living by ME opent in Borculo

BORCULO - Het 200 m2 lege pand aan het Muraltplein 18 in Borculo is binnenkort verleden tijd. Op zaterdag 29 september opent Martine Makkink haar nieuwe winkel onder de naam Conceptstore Living by me. De van oorsprong Needse heeft 16 jaar verkoopervaring bij een grote meubelboulevard in Zutphen, maar wilde ooit nog haar droom verwezenlijken, een eigen winkel.

Door Rob Weeber

De conceptstore is een combinatie van eigen producten en producten van derden, het shop-in-shop principe. Het is een bekend fenomeen voor haar, ze ontwerpt zelf verlichting en verkoopt deze al drie jaar via winkels op zeven plekken in Nederland. Inmiddels hebben al 58 ondernemers uit het hele land een plekje in de conceptstore gevonden. Het gaat om kleinere, leuke en nuttige cadeauartikelen voor in- en om het huis. Naast de verkoop van producten zijn workshops een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Deze worden iedere veertien dagen deels zelf georganiseerd en deels met de ondernemers die hun producten bij haar uitgestald hebben. Iedereen kan met zijn of haar bijpassende producten terecht in de winkel. De voorwaarde is wel dat het nieuwe producten zijn en geen tweedehands. Desgewenst kan zelf uitgestald en geprijsd worden.
De opening is op zaterdag 29 september 09.30 uur. Locatie: Muraltplein 18, Borculo. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich melden via info@livingbyme. Meer informatie is op de FB pagina Living by ME te vinden.
 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden