Workshop zingen in 't Dorpshuis

Algemeen

RUURLO - Wie van zingen houdt, wie wil lèren zingen en wie van gezelligheid houdt, kan op donderdag 4 oktober van 19.30 tot 21.30 uur terecht in 't Dorpshuis Ruurlo (in de bibliotheek, Dorpsstraat 74). Dan is daar een workshop 'Zingen doe je zo'.

Gerrie van der Horst begeleidt de aanwezigen deze avond bij een aantal belangrijke aspecten van het (leren) zingen want zingen is meer dan je stembanden gebruiken. Ze zegt: "Zingen is ook delen, ademen, emoties delen, samen plezier maken en beleven. Door zingen kun je geraakt worden, zowel door de tekst als door de melodie of de muziek. Zo kun je je al laten raken door een klein liedje regelmatig te herhalen. Misschien heb je er nog nooit zo over nagedacht, maar de combinatie van zingen, bewegen en je lijf ervaren geeft alertheid, concentratie, ontspanning en plezier. Ook als je zelf denkt niet te kunnen zingen. Dat geldt tevens voor het luisteren naar zingen, dat ervaren we bijna dagelijks. Door te ervaren wat je zingt en hoe je dit beleeft zal de ervaring – als deze positief is – onthouden worden en steeds opnieuw gezocht worden."
De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen 3 euro. Dit is inclusief een consumptie.
Graag van te voren aanmelden op dinsdag-of vrijdagochtend bij de gastvrouwen, via de mail: dorpshuisruurlo@gmail.com of per telefoon 06-13917062.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant