Lotgenotencontactgroep 'Verlies van een dierbare'

RUURLO - Op dinsdag 30 oktober start 't Dorpshuis in Ruurlo met een lotgenotencontactgroep 'Verlies van een dierbare'. De groep zal op acht dinsdagavonden bijeenkomen van 19.30 tot 21.30 uur in de bibliotheek van Ruurlo, Dorpsstraat 74.

De bijeenkomsten geven de gelegenheid om het verlies te delen met anderen die een soortgelijk verlies doormaken en die begrijpen wat dat betekent. Het hart luchten, praten over de zorgen, ervaringen, problemen uitwisselen en inzicht krijgen in het rouwproces, dat alles kan helpen om het verlies beter te verwerken.
Er zijn acht bijeenkomsten en nog een terugkomavond, twee maanden na afloop. De bijeenkomsten zijn op dinsdagavond, om de twee weken. De eerste bijeenkomst is op 30 oktober. De volgende zijn op 13 en 27 november, 11 december, 8 en 22 januari, 5 en 19 februari. De datum van de terugkomavond wordt in overleg met de groep vastgesteld.
De kosten bedragen euro veertig euro voor het geheel. Wie interesse heeft voor deze lotgenotencontactgroep kan zich melden voor een kennismakingsgesprek. Voor informatie en opgave kan men contact opnemen met 't Dorpshuis Ruurlo, telefoon 06-13917062. Mailen kan ook: naar dorpshuisruurlo@gmail.com.


www.dorpshuisruurlo.nl

Meer berichten