De afgelopen week hebben verschillende mensen mysterieuze flessenpost gevonden in de Berkel met vals geld. Foto: PR
De afgelopen week hebben verschillende mensen mysterieuze flessenpost gevonden in de Berkel met vals geld. Foto: PR

Afzender mysterieuze flessenpost blijkt het Berkelfestival

Algemeen

REGIO - De afgelopen week hebben verschillende mensen mysterieuze flessenpost gevonden in de Berkel met (vals) geld. De afzender blijkt het Berkelfestival. Met deze PR stunt wilde Stichting Berkelfestival aandacht vragen voor alle lokale initiatieven die er in het gebied worden ontplooid en te bezoeken zijn tijdens het Berkelfestival op 24, 25 en 26 augustus 2018. Stichting Berkelfestival heeft geen echt geld gebruikt en verloot onder de vinders een aantal leuke prijzen van lokale initiatiefnemers. Heb jij ook flessenpost gevonden? Meld je dan via info@berkelfestival.eu.

Tijdens het Berkelfestival is er een parelsnoer van activiteiten in, op en rond rivier de Berkel en in de Berkelsteden. Aan de hand van zeven pijlers presenteert het Berkelfestival 2018 haar programma en zijn er tal van activiteiten te doen voor een breed publiek van jong tot oud. De pijlers zijn: Water & natuur, Sport & recreatie, Eten & drinken, Kunst & cultuur, Muziek, Geschiedenis, Innovatie & ontwikkeling.

De activiteiten worden georganiseerd door lokale initiatiefnemers en vinden plaats in onder andere Zutphen, Almen, Lochem, Borculo, Eibergen en Rekken. Daarnaast zijn er een aantal grensoverschrijdende activiteiten in samenwerking met Duitsland, zoals de Berkel Kanorally: een tweedaagse toertocht van Vreden/Ellewick naar Zutphen en de Raft Regatta: een raft race op de Berkel waarbij Nederlandse en Duitse teams strijden voor de titel! In 2019 gaat het Berkelfestival internationaal en komt er één grensoverschrijdend festival!

Maak je tijdens het Berkelfestival een leuke foto? Stuur deze dan, uiterlijk een week na het Berkelfestival, op via Facebook (www.facebook.com/Berkelfestival/) of info@berkelfestival.eu. Er wordt een album gemaakt en de maker van de leukste foto wint, naast de eeuwige roem, een leuke attentie.


www.berkelfestival.eu

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant