Gemini start voorbereiding op competitie

Algemeen

BORCULO - Ingaande maandag 27 augustus starten alle teams en groepen van volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini met de voorbereiding op de nieuwe competitie van de Nevobo. Dan wordt er weer getraind in sporthal 't Timpke op maandag, woensdag en donderdag. Ook trainen er nog enkele teams in de gymzaal van het Staring College. De competitie begint in de week van 17 september.

Aan de competitie wordt deelgenomen door zeven dames- en drie herenteams, één meisjes A-, één meisjes B-, drie meisjes C-jeugdteams en drie teams mini's die spelen op niveau 5, 4 en 2 van het Circulatie Mini Volleybal. Dames 3 en 7 en Heren 3 spelen hun thuiswedstrijden op woensdagavond, alle overige teams op zaterdag tussen 09.00 en 18.15 uur. Op recreatief niveau is er één dames- en één herengroep. Uit deze groepen doen één dames- en twee herenteams op vier avonden mee aan de recreantentoernooien en speelt er één damesteam in een recreantencompetitie op doordeweekse avonden. Alle informatie over teams en groepen, trainingsdagen-en tijden, wedstrijdprogramma en allerlei andere zaken is te vinden op de verenigingssite.

Naast het volleybal worden er gedurende het gehele seizoen allerlei activiteiten georganiseerd voor verschillende doelgroepen. In een aantal teams en groepen is nog plaats voor nieuwe leden vanaf 6 jaar die eerst vier keer gratis mee mogen trainen. Belangstellenden kunnen voor informatie terecht bij cv@gemini-borculo.nl.

Dames 1 heeft reeds een aantal trainingen gehad, want zij spelen komend weekend in het Duitse Lathen. Op zaterdag een oefenwedstrijd tegen de dames van SV Raspo Lathen van oud-Gemini trainer Gerrit de Boer. Op zondag in het toernooi om de CAWILA CUP tegen de dames uit Lathen, SCU Emlichheim 3, Smash Beilen en DIO Bedum. De dames hopen deze cup voor het derde achtereenvolgende jaar te winnen zodat deze definitief mee kan naar Borculo.


www.gemini-borculo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant