Arida te midden van haar poppen. Foto: PR
Arida te midden van haar poppen. Foto: PR

Poppentheater tijdens Berkelfestival

Algemeen

BORCULO - Op 24, 25 en 26 augustus is het Berkelfestival. In het kader daarvan verzorgt AridaPoppenTheater uit Geesteren op zondag 26 augustus drie keer de voorstelling 'Kapitein Jappe en het geheim van de Berkelzee'. De voorstellingen worden in een groot decor (geen kast) gespeeld.

Het verhaal vertelt over een kapitein (Jappe) die spekkies weg moet brengen naar de kinderen in wijkgebouw De Koppel in Berkelland. Hij moet met zijn boot de Berkel en de zee weer op. Saskia, zijn vriendin, vindt dat niet zo leuk. Zij vindt het gevaarlijk op zee. Als kapitein Jappe in een enorme storm terecht komt, kan hij het roer niet meer recht houden. Gelukkig ontmoet hij op een onbewoond eiland een zeemeermin. Wat er dan gebeurt? Komen de spekkies dan toch nog bij de kinderen in Berkelland terecht?

De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 26 augustus om 13.00, 14.30 en 16.15 uur. De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden en duurt circa veertig minuten. De voorstellingen zijn in wijkgebouw De Koppel aan de Kon. Julianastraat 37 in Borculo. Entree: vrije gift.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant