De boerderij beleven, ook dat kan tijdens het Berkelfestival. Foto: PR
De boerderij beleven, ook dat kan tijdens het Berkelfestival. Foto: PR

Beleef de boerderij tijdens Berkelfestival

Algemeen

BERKELLAND - Kennismaken met de leukste koeien van de Berkel kan tijdens het Berkelfestival op zaterdag 25 augustus bij de familie Erinkveld van De Melktap in Geesteren, tijdens een huifwagentocht en rondleiding over het boerenbedrijf. Hierbij ontdekt men alle weetjes over de boerderij; ook is het levensgrote maisdoolhof dat naast de boerderij ligt, te bezoeken.

De activiteit start bij het gemeentehuis in Borculo, om 10:00 uur en om 14:00 uur. Met de huifwagen gaat het van Borculo naar Geesteren. Dan volgt de kennismaking met 'de leukste koeien van de Berkel': hoe ze heten, hoeveel ze eten, drinken en hoeveel melk ze geven. Een bezoek aan de kalfjes hoort er ook bij. Na afloop van de rondleiding kunnen deelnemers zelf de melk tappen. In plaats van de rondleiding kan men ook op het terrein van de Melktap het levensgrote maisdoolhof.bezoeken. De activiteit duurt in totaal circa twee uur. Wie zowel mee wil met de rondleiding als naar het maisdoolhof, moet rekenen op een kleine meerprijs om wat later terug te worden gebracht. Alle informatie staat op de website.

Beleef de Boerderij is onderdeel van het Berkelfestival: een parelsnoer van activiteiten in, op en rond rivier de Berkel en in de Berkelsteden op 24, 25 en 26 augustus.
Aan de hand van zeven pijlers presenteert het Berkelfestival 2018 haar programma en zijn er tal van activiteiten te doen voor een breed publiek, van jong tot oud! De pijlers zijn: Water & natuur, Sport & recreatie, Eten & drinken, Kunst & cultuur, Muziek, Geschiedenis, Innovatie & ontwikkeling.


www.berkelfestival.eu

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant