Ernst Daniël Smid in Willibrorduskerk

Ernst Daniël Smid en zijn dochter Coosje. Foto: PR
Ernst Daniël Smid en zijn dochter Coosje. Foto: PR

Benefietconcert voor behoud Willibrorduskerk

RUURLO - Op zondag 11 augustus is treedt Ernst Daniël Smid, samen met zijn dochter Coosje, op in de Willibrorduskerk te Ruurlo. Deze middag zal in het teken staan van een benefietconcert voor Stichting Behoud Willibrorduskerk Ruurlo. Ernst Daniël Smid belooft met een boeiend programma te komen.

Ernst Daniël is eind jaren 70 groot geworden in de operamuziek. Later bracht hij ook Nederlandstalige chansons, die geruime tijd op hoge posities in de hitlijsten stonden. Tevens presenteerde hij jarenlang het televisieprogramma Una Voce Particolare. Ook was Smid geruime tijd actief op Radio 4. Ernst Daniël komt niet alleen, hij neemt dochter Coosje en pianist Rob Mennen mee. Coosje schitterde enkele jaren geleden in The Voice of Holland op RTL 4. Binnen de talentenjacht eindigde ze knap in de kwartfinale. Ook belandde een single van haar op nummer 1 in de hitlijsten.

Het optreden vindt plaats van 14:00 tot 16:30 uur in de Willibrorduskerk te Ruurlo. Er zijn toegangskaarten verkrijgbaar in de voorverkoop € 27,50 (inclusief een drankje) en aan de kerkdeur kosten ze 32,50 euro. Kaarten zijn online te koop via www.behoudwillibrordkerkruurlo.nl. Ook zijn kaarten te koop bij Everwennink (Leeuwerikstraat 4, Ruurlo) en The Readshop (Zuivelweg 1, Ruurlo).

Meer berichten