Fonds 2013 kent 41 bijdragen toe

Algemeen

BORCULO - De Stichting Fonds 2013, ontstaan na de verkoop van de Stichting Centrale Antenne Inrichting Borculo (SCAI), heeft in de vergadering van 12 juli nieuwe aanvragen voor projectbijdragen en evenementbijdragen behandeld.

Er zijn 45 aanvragen voor een evenementenbijdrage behandeld. Hiervan zijn er zes afgewezen. Totaal werd een bedrag van € 11.700,00 toegekend aan: vv GSV'63, Amicitia Geesteren, St. Zomerfeesten Haarlo (2x), straatversiering Morsmanshof, Buurtvereniging Bijkerkwartier, Buurt Goarbach, Haarlo Outdoor Survival,speeltuinvereniging Noord, studiekring Hendrik Willem Heuvel, fiets4daagse Borculo, St. Kijk op Kunst Borculo, buurtvereniging Morsmanshof, de Zonnebloem afd. Borculo, buurtvereniging Lochemseweg, Meester H.W. Heuvelstichting (2x), sportclub Haarlo (2x), huurdersvereniging Borculo, speeltuinvereniging de Koppel, optocht Haarlo de brugklassers, Oranjevereniging Gelselaar e/o, Hamelandse Menners, buurtvereniging Heer Rudolfstraat, Comt nu met Sangh, Sneeuwwitje en zeven dwergen Haarlo, buurtvereniging de Pas, The Mixgamers, stichting Promotie Borculo (2x), BOV, de mooiste vis van de zee Haarlo, speeltuinvereniging Noord, ouderraad Haarlo, vriendengroep Party Animals, Buurt Voshaarweg en de Schutterij Geesteren

Projectaanvragen
Er werden vier aanvragen voor een projectbijdrage ingediend. Twee aanvragen werden tot een bedrag van € 5.700,00 toegekend. Aan Erve Bussink (onder nadere voorwaarden) voor aanschaf duo-fiets en A-linker ( 4.000 euro ) , Gym Club Borchlo voor aanschaf Airtrack+brugleggers (1.700 euro). Eén aanvraag werd afgewezen en één aanvraag is aangehouden in afwachting van nog te ontvangen informatie.

Alle indieners ontvangen officieel bericht over de toekenning en de wijze van betaalbaar stellen van de bijdragen. Nieuwe aanvragen dienen voor 1 oktober ingediend te zijn om in de volgende vergadering behandeld te kunnen worden. De inmiddels aangepaste voorwaarden en beperkingen voor het indienen van een aanvraag staan op de website van de Stichting Fonds 2013: www.fonds2013.nl. Het e-mailadres is: info@fonds2013.nl. Belangrijke voorwaarde voor het indienen van een aanvraag is dat de activiteit in de voorbereidende fase dient te zijn. Reeds plaatsgevonden activiteiten komen niet voor een bijdrage in aanmerking. Voor de evenementbijdragen geldt de bepaling dat per organisatie maximaal twee aanvragen per kalenderjaar kan worden ingediend. Bij de projectbijdragen is het aantal bepaald op één aanvraag per kalenderjaar. Onvolledige aanvragen worden niet eerder in behandeling genomen dan nadat de gevraagde gegevens alsnog zijn ingeleverd.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant