De vier nieuwe hoofdsponsors Bert Ruesink, Wiebe Lusink (speler JO19-1), Rob Meijer, Wiljo Peters, Ted Boeijink (speler Ruurlo 1) en Hans Lenselink (vlnr). Foto: PR
De vier nieuwe hoofdsponsors Bert Ruesink, Wiebe Lusink (speler JO19-1), Rob Meijer, Wiljo Peters, Ted Boeijink (speler Ruurlo 1) en Hans Lenselink (vlnr). Foto: PR (Foto: )

Oprichting Business Club VV Ruurlo Vier nieuwe hoofdsponsoren

Oprichting Business Club vv Ruurlo

RUURLO – Tijdens een informele bijeenkomst met (potentiële) sponsoren op sportpark 't Rikkelder presenteerde het bestuur en de sponsorcommissie van voetbalvereniging Ruurlo op sportpark dinsdagavond 19 juni vier nieuwe hoofdsponsors en de oprichting van een Business Club VV Ruurlo.

Vier Ruurlose ondernemers zijn 'gedeeld' hoofdsponsor geworden van de VV Ruurlo en daarmee kledingsponsor van zowel VV Ruurlo 1 als JO19-1. De gedeelde vier hoofdsponsoren zijn Hans Lenselink van Textieldruk Ruurlo, Rob Meijer van Rome Consultancy, Wiljo Peters van Progé en Bert Ruesink van Automobielbedrijf Ruesink. Alle vier sponsoren dragen de VV Ruurlo een bijzonder warm hart toe en vinden het vooral belangrijk door middel van deze sponsoring ook de jeugd van de VV Ruurlo te ondersteunen. Het hoeft geen betoog dat de VV Ruurlo bijzonder is ingenomen met deze deal en zal de namen van de vier hoofdsponsors met respect uitdragen.

Het tweede 'grote nieuws' betreft de oprichting van een Business Club VV Ruurlo. Dit initiatief is ontstaan tijdens de verkennende gesprekken met de vier nieuwe hoofdsponsoren. De Business Club wil de mogelijkheid bieden nieuwe kennis(sen) op te doen in een ongedwongen sfeer. "Niets is zo stimulerend als een ontmoeting met collega-ondernemers die allemaal voor dezelfde vragen en beslissingen staan", aldus Ben Lodeweges van de sponsorcommissie van VV Ruurlo. Elk seizoen organiseert de Business Club VV Ruurlo een aantal leuke interessante netwerk-activiteiten, Ben Lodeweges: "Ondernemen is een kwestie van gunnen, kunnen en kennen. De VV Ruurlo biedt een breed platform voor het opbouwen en onderhouden van zakelijke relaties." De reacties op het initiatief waren zeer positief, veertien enthousiaste ondernemers hebben zich reeds aangemeld. Iedereen kan lid worden van de Business Club VV Ruurlo. Voor meer informatie: Michiel Schouten, tel. 06 22791866, email: businessclub@vvruurlo.nl.


Dertigste Deldense
klootschiettoernooi

VORDEN – Buurtvereniging Delden organiseert zondag 1 juli de 30ste Vordense klootschietmarathon (tien kilometer) en Recreantentoernooi (4,5 kilometer). Het is een gezellig toernooi voor een ieder die al een beetje kan klootschieten. Deelname is mogelijk voor bedrijven, straten, buurten, families, verenigingen en vrienden(innen)groepen. Een team bestaat uit tenminste drie en maximaal vijf personen.

Er kan in de volgende klassen worden deelgenomen: mannen, gemengd (minimaal twee vrouwen, vrije klasse (meerdere personen lid van een bond) en recreanten (4,5 kilometer) waarbij alle teamsamenstellingen mogelijk zijn. Er mag gegooid worden met allerlei klootschietmateriaal mits deze een doorsnee van minimaal vijf centimeter hebben (geen hondenkloot). Houten kloten kunnen gehuurd worden van de Deldense buurtvereniging. Het inschrijfgeld bedraagt 8 euro per team (incl. kopje koffie). Start, pauze, finish zijn bij de familie Scheffer aan de Nieuwenhuisweg 1 in Vorden.
Starttijden marathon: vanaf 10.00 uur en recreanten vanaf 10.30 uur. Halverwege het parcours is er een pauze waar men kan genieten van een hapje en een drankje. Inschrijvingen dienen uiterlijk zaterdag 30 juni om 18.00 uur met vermelding van welke klasse en/of afstand men wil schieten binnen te zijn bij Dick Regelink, tel. 0575 551328.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden