Tractorpulling in Oltwater-Arena

Algemeen

RUURLO - De tractorpulling commissie van de buurtvereniging Brouwershoek is achter de schermen alweer volop bezig met de organisatie van de vijftiende editie van Tractorpulling Ruurlo, dit jaar op 30 juni en 1 juli in de Oltwater-Arena.

Er wordt op twee kleibanen getrokken. De wedstrijd van zondag telt mee voor de TSTA-competitie. Sleepwagens De Stille Wille en Buurman en Buurman zullen proberen om het de deelnemers zo moeilijk mogelijk te maken.
Zaterdagavond wordt er per deelnemer één keer getrokken en de drie beste gaan nog een keer om zo de winnaar te bepalen. Zondags wordt er wel twee keer getrokken per klasse.
Het team van sleepwagen De Stille Wille zal een paar Old-Stock tractors meebrengen om hiermee enkele demonstraties te kunnen geven. Verder kunnen pullers die beide dagen meedoen en 's avonds het feest in de schuur niet willen missen op de camping terecht. In de schuur is zaterdagavond het trekkersbal waar tot in de late uurtjes gefeest wordt, met goeie muziek, verzorgd door huis DJ Alex.
's Nachts wordt het evenemententerrein streng bewaakt, zodat iedereen rustig hun tractoren kunnen laten staan voor de wedstrijden op de zondag.
Voor de kinderen zijn de diverse vermakelijkheden centraal op het terrein aanwezig, zodat de ouders de wedstrijden kunnen volgen en zij de kids in de gaten kunnen houden. Er is een springkussen en een skeltertrekbaan waar de kinderen ook hun eigen wedstrijd kunnen houden.
Kijk voor het laatste nieuws op de site of facebook.


www.tractorpullingruurlo.nl

Facebook Tractorpulling Ruurlo

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant