Vriendinnendag VV Ruurlo

Algemeen

RUURLO – Voetbalvereniging Ruurlo organiseert zondag 1 juli op sportpark 't Rikkelder een 'Vriendinnendag'. De meisjesleden tussen twaalf en zeventien jaar mochten hun vriendinnen, buurmeisje, kennis of zus(je), die ook in deze leeftijdscategorie vallen, opgeven om ook aan deze 'Vriendinnendag' deel te nemen.

Het programma voor deze dag, die om 10.00 uur begint, bestaat uit een ochtendgedeelte met voetbalwedstrijden en een middaggedeelte met voetbal gerelateerde spelactiviteiten. Gedurende de dag is er een grote bus van de KNVB op sportpark 't Rikkelder. In de bus kunnen de deelneemsters per groepje beelden in 3-D zien van de Hollandse Leeuwinnen, die Europees voetbalkampioen zijn geworden. Tevens is de beker, die ze gewonnen hebben aanwezig en kunnen ze met deze beker op de foto (of maken ze zelf een selfie). Ook is er een digitale voetbalquiz in de bus. Een trainer van de KNVB voert met de deelneemsters aan de vriendinnendag een dribbelspel uit.
Kortom een attractief programma dat
VV Ruurlo enerzijds voor haar eigen meisjesleden heeft georganiseerd, maar ook open heeft gesteld voor vriendinnen. "Deze vriendinnen willen we laten kennismaken met de voetbalsport. Vinden ze het leuk en willen ze lid worden van VV Ruurlo of eerst nog een paar trainingen volgen dan kan dat uiteraard, niets is verplicht. Als ze een fijne dag hebben gehad dan zijn wij tevreden", zo verklaart hoofd jeugdopleiding Theo van Londen van VV Ruurlo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant