Stormbaan, eskimoteren en schuimblokken tijdens slotmiddag zwemvierdaagse Ruurlo

Algemeen

RUURLO – De 45ste editie van de Ruurlose Zwemvierdaagse die woensdag 20 juni van start gaat, krijgt dit jaar een nostalgisch tintje want ze zijn er weer: de geel-roze schuimblokken. De verkopers van toen zullen tijdens de afsluiting op zaterdagmiddag 23 juni tussen 14.00 en 16.00 uur met 'het snoep van toen' in een kraam op recreatiebad De Meene klaar staan.

Menigeen weet zich vast nog onder andere de heerlijke schuimblokken, trekdrop en kersensnoep te herinneren die er in het verleden steevast op het zwembad verkocht werden. Het leek het bestuur van Stichting Zwembad Ruurlo dan ook leuk om deze snoepsoorten voor deze jubileumeditie van de zwemvierdaagse weer even in het assortiment op te nemen. Naast deze nostalgische snoepverkoop zijn er terwijl de zwemmers op weg zijn naar hun medaille nog meer activiteiten op en rondom het zwembad. Zo zal er een stormbaan zijn en zal er een demonstratie eskimoteren (koppeltje duiken met een kano) gegeven worden. Verder komt er nadat de laatste medailles gehaald zijn een demonstratie van de synchroonzwemmers van Zwem- en waterpolovereniging BRC Schuurman en zullen uiteraard de traditionele pannenkoeken niet ontbreken. Want zelfs na 45 jaar smaakt een verse pannenkoek na de finish overheerlijk.
Alle activiteiten vinden plaats vanaf 14.00 uur op het zwembad. Abonnementhouders en deelnemers aan de zwemvierdaagse hebben gratis toegang.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant