Anneke Beijk werd blij verrast met een prachtige tuinplant door locatiecoördinator Willemien van Uhm. Foto: PR
Anneke Beijk werd blij verrast met een prachtige tuinplant door locatiecoördinator Willemien van Uhm. Foto: PR

Zilveren jubileum Anneke Beijk op Kerst Zwartschool

Algemeen

RUURLO – Een van de vele vaste gezichten van de Kerst Zwartschool. Zo mag men 'juf' Anneke Beijk toch zeker noemen na 25 jaar werkzaam te zijn geweest op deze school.

Vrijdag 15 juni werd Anneke Beijk verrast met een prachtige tuinplant door locatiecoördinator Willemien van Uhm. "Anneke is een geweldige juf. Ze is enorm betrokken, betrouwbaar, zorgzaam en attent. Ze heeft oog voor ieder kind. Collegialiteit en gezelligheid staan bij haar hoog in het vaandel," zo roemde Willemien van Uhm de jubilaris.

Anneke Beijk streek ruim 28 jaar geleden, met haar toen nog jonge gezin, neer in de Achterhoek vanwege het werk van haar man. Nadat haar beide kinderen hun draai op de Kerst Zwartschool hadden gevonden, trok ze de stoute schoenen aan, vroeg om een baan en kon ze als invalkracht aan het werk. Na enkele jaren werd haar een vast dienstverband aangeboden waarna zij tot op heden parttime heeft gewerkt. Anneke heeft grote affiniteit met het werken in de kleutergroepen. Verreweg de meeste jaren was dit haar werkdomein. "Na al die jaren ga ik nog steeds met veel plezier naar mijn werk," zo verklaart Anneke. "Geen dag is hetzelfde, elke dag leer ik weer nieuwe dingen. Ik hoop dit werk nog een aantal jaren in goede gezondheid te kunnen en mogen doen."

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant