De organisatoren van Heerlijk Ruurlo gaat het opzetten van een vakantietent nog niet gemakkelijk af zo blijkt. Foto: PR
De organisatoren van Heerlijk Ruurlo gaat het opzetten van een vakantietent nog niet gemakkelijk af zo blijkt. Foto: PR

Ruurlo gaat zondag massaal op vakantie

Algemeen

RUURLO – Zondag 24 juni staat Heerlijk Ruurlo in het teken van vakantie. 'Ruurlo goes on Holiday' wordt een evenement dat vol staat van entertainment en plezier. Ruurlose ondernemers hebben een bijzonder programma in elkaar gezet dat zich afspeelt in het centrum van het dorp.

Tal van kraampjes met lekker eten en leuke producten worden afgewisseld met spectaculaire attracties. Zo zijn er Space-bikes waarin je jezelf over de kop moet fietsen, is er een grote skelterbaan en staat er een gigantisch springkussen. Op straat wordt een camping gebouwd met caravans en tenten. Deze tenten zijn van mensen en staan te koop. Men kan zich nog aanmelden.
Bij de caravan van het magazine 'Vrouw in de Regio' wordt een wedstrijd gehouden in het maken van vlaggetjes die aan de scheerlijnen worden gehangen. Men kan er leuke prijzen mee winnen. Bijvoorbeeld een zomerjurkje, een zonnebril of spannende vakantieboeken voor de kinderen.
Er is een leuke kinderboerderij, een tokkelbaan van Scouting Ruurlo en men kan onder begeleiding van de Ruurlose handboogschietvereniging De Gouden Treffer boogschieten. Een ballonnen modelleur gebruikt speciale ballonnen om de mooiste creaties voor de kinderen te maken: van een bloemetjes tot een paard.
Muziekvereniging Sophia's Lust Ruurlo geeft tijdens 'Ruurlo goes on Holiday' het 'Sven voor ogen' concert met volledige bezetting van slagwerkgroep, leerlingenorkest en het grote harmonieorkest.
Op het 'strand' wordt een wedstrijd gehouden in 'slippersgooien'.
Eten en drinken vind men op straat en in de winkels zijn veel aanbiedingen. Een start van de zomer die niemand mag missen. 'Ruurlo goes on Holiday' begint om 13:00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant