Hilarische typetjes komen voorbij in het openluchtspel. Foto: PR
Hilarische typetjes komen voorbij in het openluchtspel. Foto: PR

Voorverkoop openluchtspel Borculo van start

't is 'Bingo' op de camping

BORCULO - Kaarten voor het openluchtspel - getiteld: 't Is 'Bingo' op de camping - in Borculo zijn vanaf nu weer te koop op de voorverkoop adressen of telefonisch te bestellen op 06-83185322.
Er zullen vijf uitvoeringen worden gegeven op vrijdag 13, zaterdag 14, woensdag 18, vrijdag 20 juli en zaterdag 21 juli.

Jos gaat tegen wil en dank samen met zijn lieve vrouw Ina mee naar de camping. Dat hij er geen zin in heeft laat hij dan ook goed merken. Hij moppert op alles en iedereen en hij is verre van gezellig om mee op vakantie te gaan. Zijn mopperbuien worden nog versterkt omdat hij zojuist ontslagen is na een reorganisatie. Ook de buren vindt hij drie keer niks. Ze lijken wel niet goed wijs. Eén stel, de buren Hetty en Gemma hebben een cavia, genaamd Herman, mee genomen op vakantie. Wie doet er nu zo iets? Zij heeft haar sportieve vriendin weten over te halen om haar lievelingsdiertje mee te nemen. En dan ook nog al die visite op je vakantie. Zo zijn daar ineens Janneke en Wilfried die op de koffie komen bij Jos en Ina. Maar ook Hetty en Gemma krijgen dezelfde dag bezoek. Amsterdammer Cor met zijn onderdanig vrouwtje Dienke. Alle relaties komen onder flinke spanning te staan wanneer deuren niet, maar de fles wel open gaat. Herman ziet alles met lede ogen aan en denkt er het zijne van. Al met al genoeg hilarische verwikkelingen zodat het weer 'Bingo' is op de camping.
De voorverkoopadressen zijn Tabak en Wijn en Zo Gea Berendsen Borculo, TabaKtief Everwennink Ruurlo, Tabakorie Rona Neede en TIB Borculo.


www.openluchtspelborculo.nl

Meer berichten