Nirvana-Tribute in Rockcafé Taste

GROENLO - Op 28 januari 2017 stonden ze al in Rockcafé Taste, en dat was een groot succes voor Captain Albatross. De heren wilden na een jaar van vele optredens graag weer in het Groenlose café spelen en Roland en Marion wilden de heren graag terug, dus een datum was snel gepland: 12 mei.

Moe van alle laffe top-40 coverbandjes, piratenmuziek en zouteloze deuntjes besloten drie doorgewinterde muzikanten in 2006 hun krachten te bundelen en de oefenruimte in te duiken. De muzikale richting was al snel duidelijk: vette jaren '90-grunge, de muziek waar ze allemaal mee opgroeiden. Bands als Pearl Jam, Soundgarden, Therapy, Alice in Chains en vele anderen, afgewisseld met een uitschieter naar nieuwere rockplaten van artiesten als Foo Fighters, Turbonegro en Weezer.
Al snel bleek dat ze alle bandleden een enorme voorliefde hadden voor de pioniers en grondleggers van dit genre: Nirvana, en zo werd hun Tribute geboren. Krachtig en vol passie brengen ze de hits, de album-tracks en onbekendere pareltjes uit het repertoire van deze nog steeds populaire band. De stem van de zanger is daarbij een beangstigende 1-op-1 kopie van die van Kurt Cobain. Dat is op 12 mei vanaf 22.00 uur te horen. De entree is vrij.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten