Koffie, kuieren en kletsen in Ruurlo

RUURLO - Het is meer dan alleen wandelen: de nieuwe activiteit die is bedacht door de programmamakers van 't Dorpshuis in Ruurlo. Koffie, kuieren en kletsen vormen samen de onderdelen van dit idee, dat meteen is omgezet naar een naam: de KKK-wandelclub.

Bij het brainstormen over nieuwe activiteiten beseften de programmamakers van 't Dorpshuis dat de meeste activiteiten veelal zittend in de bibliotheek plaatsvinden. Met zomerse maanden in het vooruitzicht kwam de focus al snel op 'naar buiten' en 'in beweging'. Lekker bewegen en genieten van de mooie omgeving van Ruurlo is goed voor de mens. En is het niet veel leuker om dat met elkaar te doen, vonden zij. En daarmee was het idee voor de KKK-wandelclub geboren: Koffie drinken, Kuieren en Kletsen!
In de zomermaanden is het de bedoeling om eens in de twee weken te gaan wandelen. In de herfst- en winterperiode zullen de wandelingen op weersomstandigheden en behoefte worden afgestemd.
De eerste KKK-wandeling is op vrijdagochtend 25 mei, vanaf de bibliotheek aan de Dorpsstraat 74. Om 10.30 uur wordt gestart met koffie en thee en de wandeling begint om 11.00 uur. De afstand is circa 6 kilometer, dat is 1 tot 1,5 uur lopen. Voor deze eerste KKK-wandeling wordt aanmelding via 06-13917062 of dorpshuisruurlo@gmail.com op prijs gesteld. Deelname is gratis. Voor een kopje koffie/thee wordt een bijdrage van € 0,50 gevraagd.

www.dorpshuisruurlo.nl.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten