38 enthousiaste paren namen deel aan de Bridgedrive. Foto: PR.
38 enthousiaste paren namen deel aan de Bridgedrive. Foto: PR. (Foto: Jan Hendriksen)

Bridgedrive goed voor zeshonderd euro

RUURLO – 38 enthousiaste paren namen vrijdagavond 13 april in zaal de Tapperij deel aan de bridgedrive die ten bate van het Westerbork Scholenproject Ruurlo (WSP-Ruurlo) was georganiseerd door Joep Roumen en Gerrit Weijman. De opbrengst bedroeg zeshonderd euro.

Mede dank zij sponsoring van diverse ondernemers en bedrijven werd het een genoeglijke avond waarbij met aandacht werd gebridged. De prijzen waren daarbij wellicht een aanmoediging voor een extra inspanning. Deze keer waren het niet, zoals gebruikelijk de nummers een, twee en drie die in de prijzen vielen, maar de nummers een, zes en elf.

In de pauze konden de deelnemers informatie krijgen over het Westerbork Scholenproject. Een aantal deelnemers toonden een welkome belangstelling voor de stichting.

In lijn A waren er drie paren nummer een: Nel en Peter Hendriks, An Wortel en Emmy Stegeman en Klarine Penterman en Annie Domhof allen met een score van 58,33 procent.
In de B-lijn werden Ria en Albert Groen met 61,67 procent eerste, tweede Bert Kraaijenhagen en Jolande Polman met 56,67 procent en op de derde plaats eindigden Jans Dekker en Ria Roumen met 55,42 procent.
In de C-lijn werden Leni Lamers en Diny Hoftijzer eerste met 64,58 procent, tweede Irene Lichtenberg en Diny Roelofsen met 60,42 procent en derde Ellen Stehman en Herman Straatman met 55,83 procent.

Na aftrek van de kosten bleef er ruim zeshonderd euro over ten bate van het scholenproject.

Boekenmarkt en veiling
Zondag 24 juni van 11.00 tot 17.00 uur vindt er een Boekenmarkt en Schilderij/Kunst Veiling in de Wilghenhoeve aan de Tolhutterweg 7 in Ruurlo plaats ten bate van het Westerbork Scholenproject.


Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten