Careaz J.W. Andriessen haalt Circus Alexander naar Borculo

Circus Alexander komt naar Borculo. Foto: PR
Circus Alexander komt naar Borculo. Foto: PR

BORCULO - Dinsdag 8 mei komt Circus Alexander op verzoek van Careaz J.W. Andriessen naar Borculo. Er zijn drie voorstellingen: de eerste is voor de bewoners, voor de resterende twee uitvoeringen kan iedereen die belangstelling heeft een kaartje kopen.

Ook voor 2018 stelde het ministerie van VWS via het programma Waardigheid en Trots geld ter beschikking voor de verbetering van de verpleeghuiszorg in Nederland, dus ook voor Careaz J.W. Andriessen. Careaz zet dit geld deze keer onder andere in voor een circusvoorstelling voor bewoners. Maar om niet alleen hen, maar ook andere mensen een mooie dag te bezorgen, zijn er kaartjes te koop voor deze show.

Er zijn voorstellingen op dinsdag 8 mei, om 13.30 en 15.30 uur, een half uur voor aanvang is de tent open en voorstellingen duren een uur. De de circustent staat aan Haarloseweg 7 (terrein naast Volharding). Kaartjes kosten vijf euro per persoon, inclusief een gratis ijsje dat verkrijgbaar is bij de ijskar van Dommerholt na de voorstelling. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de receptie van Careaz J.W. Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo. Per voorstelling zijn er dertig rolstoelplekken en 140 zitplaatsen (stoelen, geen banken).

Show voor jong en oud
De voorstelling wordt verzorgd door zeven enthousiaste, professionele artiesten, met acts die technisch en artistiek van topniveau zijn. De volledig nieuwe voorstelling is een vrolijke mix van muzikaal entertainment, acrobatiek, clownerie, jongleren en kleine dieren. Clown Frenky loopt als een rode draad door de voorstelling en laat het publiek kennismaken met onder andere jongleur Nigel Voets. Dit enthousiaste circustalent is bekend van Hollands Got Talent. Verder is er een diabolokunstenaar uit Moskou, een antipodiste uit Duitsland en een groep vrolijke honden. Circus Alexander is een fonkelende diamant in een kleine verpakking, voor jong en oud.

Wat is Circus in de Zorg?
Circus Alexander wordt mede mogelijk gemaakt Circus door in de Zorg. Zij organiseert circusvoorstellingen in heel Nederland, in samenwerking met verschillende Nederlandse fondsen. Bewoners van zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen en eenzame ouderen uit de wijk krijgen de mogelijkheid om te genieten van een feestelijke circusvoorstelling op locatie. Circus in de Zorg bezoekt jaarlijks 70 zorgorganisaties door heel Nederland en geeft meer dan 200 voorstellingen.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten