Workshop 'Samen tegen eenzaamheid'

Algemeen

RUURLO – 't Dorpshuis Ruurlo houdt dinsdagavond 27 maart in de bibliotheek in Ruurlo aan de Dorpsstraat 74 een avond met als titel 'Samen tegen eenzaamheid'. Deze avond met als motto 'aan de slag' kan gezien worden als een vervolg op de avond van vorig jaar die onder dezelfde titel plaatsvond. Ook als men de vorige avond niet meemaakte is men van harte welkom. De kosten voor deze avond bedragen drie euro. Dit is inclusief koffie of thee.

Wie zich wel eens eenzaam voelt, of iets voor iemand die eenzaam is wil betekenen is welkom op deze avond van 19.30 tot 21.30 uur. Aanwezigen kunnen om over dit onderwerp van gedachten te wisselen met lotgenoten. Op deze avond maakt men eenzaamheid bespreekbaar,. Er worden twee filmpjes vertoond over eenzaamheid. En samen onderzoeken de aanwezigen eenzaamheid en de gedachten die hierbij een rol kunnen spelen,. Er kunnen ervaringen uitgewisseld worden en men gaat samen met anderen op zoek naar de geschikte mogelijkheden om iets aan de situatie te doen. Hierbij wordt men ook een aantal eenvoudige en makkelijk toepasbare tips gegeven. Uiteraard bepaalt iedereen helemaal zelf wat men met de ervaringen van deze avond doet. Maar er worden handvatten geboden om zelf aan de slag te gaan met de situatie.

Informatie en aanmelding (verplicht) voor deze avond bij de gastvrouwen tijdens de gebruikelijke inloopochtenden (dinsdag- en vrijdagochtend) van 't Dorpshuis Ruurlo, per mail: dorpshuisruurlo@gmail.com of telefoon: 06-13917062. Zie ook www.dorpshuisruurlo.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant