Open huis bij Apotheek Ruurlo

RUURLO- Tijdens de Week van de Zorg zetten veel zorgverlenende instanties hun deuren een keer open voor belangstellend publiek. Ook Apotheek Ruurlo laat belangstellenden graag een kijkje achter de schermen nemen. Iedereen is van harte welkom op zaterdagmiddag 17 maart tijdens het open huis.

Komt u ook zelf ervaren hoe het eindresultaat van de fusie, verbouwing en verhuizing is geworden?
Tijdens uw bezoek neemt het apotheekteam u mee door de apotheek en legt u uit wat er allemaal komt kijken bij het verwerken van uw recept. Natuurlijk kunt u ook al uw vragen kwijt over bijvoorbeeld het LSP, de uitwisseling van medicatiegegevens met andere zorgverleners, vergoedingsregels en andere zaken. Misschien wilt u wel meer informatie over bijvoorbeeld de Herhaalservice, bezorgservice of medicijnrollen. Op zaterdagmiddag 17 maart is daarvoor een uitgelezen mogelijkheid.
Wanneer u uw bloedsuikerwaarde eens wilt laten prikken, dan kan dat ook tijdens ons open huis. Door middel van een kleine vingerprik wordt uw bloedsuikerspiegel gemeten; uiteraard krijgt u ook een toelichting op de gemeten waarde.
Tijdens het Open huis worden ook tien winnaars getrokken van de Orthica win-actie: deze zullen worden uitgenodigd om op 5 april (tijdens een Vitamine-adviesmiddag) een persoonlijk afgestemd Orthica Gezondheidspakket in ontvangst te komen nemen.
Aan de kinderen wordt ook gedacht; op deze bijzondere gelegenheid kunnen ze hun eigen potje lippenbalsem of tubetje handcrème maken, zelf proberen en meenemen.
Uit privacy-oogpunt kunnen we tijdens het open huis helaas geen recepten verwerken.
Het team van Apotheek Ruurlo hoopt u te mogen verwelkomen in Apotheek Ruurlo aan 't Rikkelder 22 op zaterdagmiddag 17 maart tussen 14.00 en 17.00 uur. De koffie staat klaar.

Meer berichten