Het spoor met kleine, grote, spannende en juist oerdegelijke slipjes zal leiden naar de feesttent op een geheime locatie. Foto: PR.
Het spoor met kleine, grote, spannende en juist oerdegelijke slipjes zal leiden naar de feesttent op een geheime locatie. Foto: PR. (Foto: Jan Hendriksen)

Ruurloërs gaan op 'Slipjesjacht!'

RUURLO – De eerste 'Slipjesjacht' ooit in Ruurlo zal zaterdag 24 maart plaatsvinden. Vanaf de Vosheuvelweg wordt een slipjesspoor uitgezet en deze zal mensen leiden naar de feesttent op een geheime locatie. Hier zullen plaatselijke artiesten klaarstaan om een groot feest te maken van het aansluitende 'Slipjesbal'.

De schoonvader van Sander Kreeftenberg heeft in september vorig jaar de diagnose alvleesklierkanker gekregen. Helaas was hij niet de eerste in zijn familie die te maken kreeg met deze vreselijke ziekte. De familie Pierik doet daarom met 35 deelnemers mee aan de Alpe d'HuZes; de actie waarbij door middel van sponsoren geld wordt ingezameld voor het KWF-kankerfonds. Ook Sander Kreeftenberg zal op 7 juni zijn best doen om zo vaak mogelijk op de fiets de Alpe d'HuZes te beklimmen. Na een gezellige avond met vrienden ontstond bij de Ruurloër het idee om sponsorgeld te genereren door een 'Slipjesjacht' te organiseren. Deze 'Slipjesjacht', als parodie op de Ruurlose slipjacht: de jacht steevast jaarlijks op de eerste zaterdag in december zoals deze hier in de regio bekend is met paarden en honden die een uitgezet spoor volgen. Het is de bedoeling dat de deelnemers aan de 'jacht' op 24 maart hun stalen ros zullen bestijgen en het uitgezette 'slipjesspoor' zullen volgen. Het spoor met kleine, grote, spannende en juist oerdegelijke slipjes zal leiden naar de feesttent op een geheime locatie. Diverse artiesten uit de regio hebben hun medewerking aangeboden om het feest muzikaal op te luisteren.

Veiling
Ook zal er een veilig plaatsvinden waar onder andere een slipje van een bekende Nederlander en een setje van Lusanne Lingerie geveild zullen worden. Het feest is voor iedereen die een stalen ros kan berijden, voor iedereen die wel eens een slipje draagt óf van een gezellig feestje houdt. Mocht men de jacht of het feest niet willen missen, stuur dan een mailtje naar de jachtopziener: slipjesjacht@gmail.com.

Meer berichten