Snoeihout gevraagd voor Paasvuur De Bruil Ruurlo

Algemeen

RUURLO - Buurtvereniging De Bruil en Omstreken houdt eerste paasdag, zondag 1 april, weer haar jaarlijks paasvuur aan de Houtwal 1 Ruurlo (achter het NS station).

Om een paasvuur te kunnen ontsteken is er natuurlijk hout nodig. Voor particulieren en bedrijven heeft de organiserende buurtvereniging enkele data waarop men snoeihout kan brengen. Tegen een vrijwillige bijdrage kan men snoeihout (geen stronken, stobben of coniferen) brengen aan de Houtwal 1. Dit kan op de zaterdagen 10 maart, 17 maart of 24 maart tussen 10.00 uur en 13.00 uur. Of na een telefonische afspraak met Aljoscha Broshuis: tel. 06 34758414 (na 18.00 uur). De organisatie hoopt er op 1 april weer een geweldige avond van te maken. Rond de schemering (circa 20.15 uur) zal het paasvuur ontstoken worden en treedt de band Hertogh op in de tent. Toegang tot het terrein uitsluitend via de loopbrug over het spoor. Mindervaliden kunnen zich melden bij de verkeersregelaars aan de Houtwal.

't Hanenfeest
Op de agenda van Buurtvereniging De Bruil en Omstreken staat voor 25, 26 en 27 mei 't Hanenfeest op de Bruil, met onder andere op zaterdagavond de band De Bankdirecteuren uit Vorden en op zondag een oldtimer trekker toertocht en de Bruilse Fair.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant