Moederkracht

RUURLO - De tweede editie van 'Moederkracht' is op woensdag 21 februari. Dit is een ochtend over bewust moederschap: Wat voor moeder wil je zijn?

"Moederkracht" is een initiatief van 't Dorpshuis Ruurlo en Sterrenkracht Kindercoaching. Samen bieden zij moeders een moment om samen met andere moeders te praten over het moederschap om zo van elkaar te kleren en elkaar te inspireren. Via spel en creativiteit kun ze ontdekken wat voor moeder ze graag zouden willen zijn en welke stappen zij daarin kunnen zetten. Het doel is om daarna vol (nieuwe) energie te genieten van de kind(eren).

'Moederkracht' is gewoonlijk elke laatste woensdagochtend van de maand van 10.00 tot 11.30 uur. In de maand februari is de bijeenkomst echter op woensdag 21 februari; dit in verband met de voorjaarsvakantie van de scholen. De bijeenkomst vindt plaats in de bibliotheek Ruurlo, Dorpsstraat 74. Deelname is gratis. Deelnemers betalen alleen voor een kopje koffie of thee 0,50 cent per kopje. Opgeven is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd. Voor meer informatie of aanmelding kan men contact opnemen met Sterrenkracht Kindercoaching, Astrid Muijers, tel.: 06-13208070 of mailen naar: info@sterrenkrachtkindercoaching.nl, of kijk op de website www.sterrenkrachtkindercoaching.nl.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten