'Wat voor moeder wil je zijn?'

Algemeen

RUURLO - 'Wat voor moeder wil je zijn?' Onder deze titel houdt 't Dorpshuis Ruurlo, samen met Sterrenkracht Kindercoaching, elke laatste woensdagochtend van de maand een nieuwe activiteit.  Een moeder is altijd op zoek naar wat het beste is voor het kind. Soms vergeten zij zichzelf daarbij, en dat jammer. Want als een moeder goed voor zichzelf zorgt, dan kan zij ook beter voor anderen zorgen. Hoe je dat doet hoef je niet alleen te bedenken. 't Dorpshuis Ruurlo en Astrid Muijers van Sterrenkracht Kindercoaching verzorgen elke laatste woensdagochtend van de maand de activiteit 'Moederkracht', te beginnen op 31 januari.

Dit is een moment om samen met andere moeders te praten over het moederschap, om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Door spel of creativiteit kun je samen ontdekken wat voor moeder je graag zou willen zijn en welke stappen je daarin kunt zetten. Om zo weer vol (nieuwe) energie te kunnen genieten van je kind(eren).

Moederkracht is vanaf 31 januari steeds van 10.00 tot 11.30 uur in de bibliotheek Ruurlo, Dorpsstraat 74. Deelname is gratis. Moeders betalen alleen voor een kopje koffie of thee  0,50 cent per kopje. Voor iets lekkers erbij wordt gezorgd.

Opgeven is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd. Voor meer informatie of aanmelding kan men contact opnemen met Sterrenkracht Kindercoaching, Astrid Muijers, tel.: 06-13208070 of mailen naar: info@sterrenkrachtkindercoaching.nl, of kijk op de site www.sterrenkrachtkindercoaching.nl.


 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant