TOP voert Van het Sprookjesbos naar de Beautysalon op. Foto: PR
TOP voert Van het Sprookjesbos naar de Beautysalon op. Foto: PR

Van het Sprookjesbos naar de Beautysalon met TOP Toneel

Algemeen

BORCULO - De jaarlijkse uitvoering van toneelvereniging TOP is op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari bij Zaal Peters, Steenstraat 7 in Borculo. Zaal open vanaf 19.00 uur. Aanvang 19.30 uur De Spelers van het jeugdtoneel nemen de toeschouwers mee naar het Sprookjesbos. Diverse bekende sprookjesfiguren bezoeken het huisje van grootmoeder… maar waar is grootmoeder??

Daarna wordt het stuk 'Tante Bella's Beautysalon'gebracht. Een kluchtig spel in drie bedrijven geschreven door Henk Roede.

Tante Bella, de tante van Berend en Albert is overleden. Berend en Albert hebben hier niet zo erg om gerouwd, want een band met tante hadden ze niet. Sterker nog, eigenlijk zijn ze zelfs blij met haar overlijden, want ze hebben nu immers een erfenis. De erfenis bestaat uit een verpauperde beautysalon. Berend is er van overtuigd dat de beautysalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor goud geld te verkopen is. Maar is dit allemaal wel zo'n goed plan? Immers tot de verkoop moet de beautysalon natuurlijk wel gewoon doordraaien…
Kaarten voor de voorstelling zijn te verkrijgen bij Tabak en Wijn en Zo, Veemarkt 4 Borculo. Ook kunnen belangstellenden gebruik maken van het TOP arrangement, bestaande uit een 3-gangen menu, entree en een gereserveerde zitplaats voor 18,50 euro. Vooraf moet wel worden gereserveerd bij Peters, 0545-271209 of info@petersborculo.nl.

TOP Toneel voert Van het Sprookjesbos naar de Beautysalon op. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant