Extra zondagopening 't Dorpshuis

RUURLO - 't Dorpshuis Ruurlo voldoet in een grote behoefte. Tijdens de gebruikelijke openingstijden op  dinsdag- en vrijdagochtend ontvangen de gastvrouwen een groeiend aantal bezoekers voor een kopje koffie,  praatje, ontmoeting, spelletje of andere bezigheid.

Ook op zondag zijn er nog veel mensen alleen, misschien juist dan omdat winkels gesloten zijn en andere bezigheden niet mogelijk zijn. Daardoor valt die dag voor een aantal mensen soms zwaar en is men blij als het weekend weer voorbij is. Bestuur en werkgroep van 't Dorpshuis willen nu uitproberen of er voldoende belangstelling is voor een extra opening van 't Dorpshuis elke laatste zondag van de maand. Het Dorpshuis is dan voor alle leeftijden open van 14.00 tot 16.00 uur. Let dus op de afwijkende openingstijden.

De open zondagen organiseert men een spelletjesmiddag maar natuurlijk mag men ook je brei-, of knutselwerk meenemen. Het kan ook leuk zijn een eigen spel mee te nemen en dit met anderen te spelen. Andere ideeën kunnen uiteraard ook voorgelegd worden bij de gastvrouwen. Ook als mensen thuis nog spelletjes hebben en deze niet meer gebruiken zou 't Dorpshuis deze graag ontvangen.  

De eerste openingszondag is op zondag 28 januari van 14.00 tot 16.00 uur in 't Dorpshuis Ruurlo (in de bibliotheek, Dorpsstraat 74). Voor deze  spelletjesmiddag hoeft men zich niet aan te melden. De toegang is uiteraard gratis. Verdere informatie via 06-13917062 of mailen naar dorpshuisruurlo@gmail.com.


 www.dorpshuisruurlo.nl

Reageer als eerste
Meer berichten