V.l.n.r.: Burgemeester Joost van Oostrum, Jos Hasselo, Leo Peters, Albert Kasteel, Geert van Tuil en postcommandant Bert Stegeman.Foto: PR.
V.l.n.r.: Burgemeester Joost van Oostrum, Jos Hasselo, Leo Peters, Albert Kasteel, Geert van Tuil en postcommandant Bert Stegeman.Foto: PR. (Foto: Jan Hendriksen)

Vrijwilligers Brandweer Ruurlo gehuldigd

RUURLO – Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van de vrijwillige brandweer Ruurlo werden een viertal vrijwilligers gehuldigd voor hun inzet voor het Ruurlose korps.

Door Jan Hendriksen

Uit handen van burgemeester Joost van Oostrum van de gemeente Berkelland ontvingen bij café-restaurant-zalen De Keizerskroon Leo Peters, Geert van Tuil, Albert Kasteel en Jos Hasselo een onderscheiding met bijbehorende oorkonde met medaille. Leo Peters (dertig jaar in dienst) bekleed de functie van manschap, chauffeur en voertuigbediener, dezelfde functies worden door Geert van Tuil (vijfentwintig jaar in dienst) en door Jos Hasselo (12,5 jaar in dienst) uitgevoerd. Albert Kasteel (12,5 jaar in dienst) is naast zijn de functie van manschap ook oefencoördinator.

reageer als eerste
Meer berichten