Mike (l.) en Rick Hulshof en Mieke van Kordelaar in de Kunstuitleen. Foto: PR
Mike (l.) en Rick Hulshof en Mieke van Kordelaar in de Kunstuitleen. Foto: PR

Kunstuitleen Zutphen verhuist naar Nieuwstad 57-61

Algemeen

ZUTPHEN - Met ingang van 11 januari 2018 zet Kunstuitleen Zutphen (KUZ) haar activiteiten voort op een nieuwe plek in Zutphen. De uitleen/galerie is vanaf dat moment gevestigd aan de Nieuwstad 57-61. In dit karakteristieke pand met moderne uitstraling komt de gevarieerde kunstcollectie nóg beter tot haar recht.

Beter zichtbaar
Door de verhuizing van de Kunstuitleen van de Lokenstraat naar de Nieuwstad zal de zichtbaarheid verbeteren. Bovendien is het nieuwe pand met 365 m2 groter dan de oude locatie. Mike Hulshof, eigenaar van de Kunstuitleen is er erg blij mee: "Het pand aan de Nieuwstad voldoet aan al onze eisen; het ligt aan een aanloopstraat naar het centrum, onze klanten en geïnteresseerden kunnen voor de deur parkeren en het interieur is fris en modern."

Verhuizing
In verband met de verhuizing en de feestdagen is de kunstuitleen gesloten tot en met 10 januari 2018. "Daarna is iedereen weer welkom", vertelt Rick Hulshof, mede-eigenaar. "Op donderdag 11 januari om 13.00 uur zijn we weer normaal open en op zaterdag 13 januari tussen 13.00 en 17.00 uur zetten we een Nieuwjaarsborrel klaar."

Uitdagende collectie
De collectie telt ongeveer 2000 werken van meer dan 100 regionaal- en landelijk bekende kunstenaars. "Uiteraard vindt u bij ons olieverf- acrylschilderijen, zeefdrukken en etsen", vertelt Mike Hulshof. "Maar recent hebben we ons assortiment sterk uitgebreid met driedimensionaal werk. Zo hebben we volop modern glaswerk van onder andere Richard Price, Bibi Smit en Yvonne Trossel."

Kunst of Art
Kunstuitleen Zutphen is onderdeel van Kunst of Art, een Achterhoeks familiebedrijf dat al ruim 25 jaar moderne kunst verhuurt en verkoopt aan bedrijven, organisaties en particulieren met bijbehorende service en dienstverlening vanuit de vestigingen in Laag-Keppel en Zutphen. In de vestiging in Zutphen werkt medewerkster Mieke van Kordelaar samen met de broers Mike en Rick Hulshof.


www.kunstofart.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo