De kinderen mochten deelnemen aan een Kerstmedley en aan het mooie nummer 'Little drummer boy'. Foto:Heike Kok Sing a Song.
De kinderen mochten deelnemen aan een Kerstmedley en aan het mooie nummer 'Little drummer boy'. Foto:Heike Kok Sing a Song. Foto: Jan Hendriksen

Unieke ervaring voor Ruurlo's kinderkoor Sing a Song

Algemeen

Unieke ervaring voor
kinderkoor Sing a Song

RUURLO – Zaterdag 23 december vond de 'Music Show Scotland Christmas Special' van The Highland Valley Pipes, Drums & Dancers uit Borculo in het GelreDome in Arnhem plaats. Een unieke Schotse show met een middag vullend kerstprogramma voor jong en oud. Tijdens deze show mocht ook Kinderkoor Sing a Song uit Ruurlo als gast samen met nog twee andere kinderkoren (PeePeetjes uit Goor en De Regenboog uit Fleringen) optreden.

Dit samengestelde kinderkoor bestond uit zestig kinderen. De kinderen mochten deelnemen aan een kerstmedley en aan het mooie nummer 'Little drummer boy'. Een van de solo's werd prachtig gezongen door Mirte Kreunen uit Ruurlo. Naast de vaste bezetting (band, zangers, zangeressen, drummers & pipers) namen ook het Ettens Mannenkoor deel aan dit nummer en de jonge drummers van het Klein Begin uit Borculo. "Prachtig om dit met zoveel muzikanten samen uit te mogen voeren. Het was bijzonder om onderdeel te mogen zijn van deze geweldige kerstshow in het GelreDome. Een unieke ervaring voor de kinderen om nooit meer te vergeten", zo liet dirigent Karin Hukker van het Ruurlose kinderkoor Sing a Song na afloop weten.


Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo