De Vrijetijdsbeurs van Obelink: volop vakantie-ideeën opdoen. Foto: PR
De Vrijetijdsbeurs van Obelink: volop vakantie-ideeën opdoen. Foto: PR

Obelink Vrijetijdsbeurs op 27, 28 en 29 december

Algemeen

WINTERSWIJK - Ieder jaar organiseert Obelink Vrijetijdsmarkt vlak na Kerstmis de Obelink Vrijetijdsbeurs: een grote beurs in de megastore speciaal voor kampeerders en vakantiegangers. Deze driedaagse vrijetijdsbeurs is de perfecte plek om alvast wat vakantiesfeer op te snuiven, te kijken welke nieuwe snufjes er op kampeergebied zijn en je voor te bereiden op volgend kampeerseizoen. Met zo'n kleine 100 stands, diverse demonstraties, live muziek én lekker eten belooft de Vrijetijdsbeurs zoals altijd een gezellig evenement te worden voor het hele gezin.

Campinginspiratie
Campings en vakantieparken uit diverse landen zoals Italië, Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk, België, Duitsland en Nederland komen zich tijdens de Obelink Vrijetijdsbeurs presenteren. Bezoekers kunnen tegelijkertijd genieten van de livemuziek in de winkel en in het restaurant, de nieuwste RAN- of ACSI-kampeergids meepakken en proeven van de glühwein en de streekproducten.

De nieuwste trends
Naast alle campings en vakantieparken die zich aanbieden, kan men natuurlijk ook terecht op alle afdelingen van Obelink. Bezoekers kunnen zich door de Obelink-specialisten laten informeren over tenten, voortenten, caravans, vouwwagens, accessoires, tuinmeubelen en de nieuwste collecties voor 2018. Op de afdelingen zijn diverse demonstraties te zien van bijvoorbeeld Weber-barbecues en opblaasbare tenten. Daarnaast is er op de sportafdeling een wintersportshow waarbij men alles te weten kan komen over ski's, skischoenen en skikleding.

Programma
Zowel 27, 28 als 29 december staat het volgende op het programma:
- Verschillende koren en dweilorkesten
- Diverse acties en verlotingen
- Ballonnenclown en schmink voor de kinderen
- Speciaal samengestelde menu's in het restaurant

De Obelink vrijetijdsbeurs is op 27 en 28 december van 10.00 tot 17.00 geopend, en op vrijdag 29 december tot 16.30. Het evenement vindt plaats in de megastore aan de Misterweg 179 te Winterswijk. Informatie over de deelnemende bedrijven op de website.


www.obelink.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo