Eten in kerstsfeer in Eetcafé

BORCULO - Lekker eten in kerstsfeer in Ontmoetingscentrum Het Hof aan de Hoflaan in Borculo. Dat kan op donderdag 21 december. Het Eetcafé is voor senioren, ouderen en alleenstaanden. Onder leiding van de koks gaan de vrijwilligers het Kerstdiner op die dag voorbereiden en uitserveren.

Op deze dag worden de deelnemers om 12.00 uur verwacht in de in sfeervol versierde Ontmoetingsruimte van Het Hof waar ze eerst samen een drankje kunnen drinken, waarna zij om 12.30 uur aan tafel kunnen voor het diner. Het viergangendiner kost € 11 per persoon inclusief een drankje, te voldoen vooraf of na afloop. Reserveren kan tot en met maandag 18 december, bewoners uit de Gemeente Berkelland hebben voorrang.
Het kerstmenu bestaat uit: aspergesoep, kerstster met kalkoenragoût, varkensrollade met sinaasappel-perziksaus, groente en aardappel garnituur, roomijs met vruchtensaus.
Met eenvoudige dieetwensen kan rekening worden gehouden, gelieve dit bij opgaaf te vermelden.
De volgende datum voor het Eetcafé is donderdag 25 januari 2018.
Voor reservering of meer informatie over het Eetcafé en kerstdiner in Borculo kan men contact opnemen met Jos Holweg van Betula welzijnsdiensten, tel. 0545 – 469999.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>