Inzamelbox Voedselbank krijgt nieuwe plek

RUURLO –De Voedselbank Oost-Achterhoek bedankt iedereen voor het voedsel en ook andere producten die zij regelmatig in de inzamelboxen in de Ruurlose kerken vinden, maar ook onder de carport bij de familie Schepers en de familie Huisman. Een inzamelbox stond een lange tijd bij de familie Schepers onder de carport, maar de box krijgt met ingang van 15 december nieuw onderdak onder de carport van de familie Hochsteger aan de Joostenkamp 2 in Ruurlo.

In Ruurlo staan op de volgende adressen inzamelboxen waarin voedselproducten gedaan kunnen worden: Wanneer er een kerkdienst is in de hal van de Sint Willibrorduskerk en tot en met 31 december in de hal van de Dorpskerk. Omdat de Dorpskerk vanaf 7 januari tot aan 20 mei 2018 gesloten is in verband met een herinrichting van de kerk en de kerkdiensten in die periode plaatsvinden in gemeentecentrum De Sprankel, verhuist de inzamelbox mee naar het gemeentecentrum. De inzamelbox voor voedselproducten vindt men dan in de hal van De Sprankel op zaterdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur en tot en met 30 december nog in de hal van de Dorpskerk. Daarnaast staan de inzamelboxen zoals eerder vermeld onder de carport bij de familie Hochsteger, Joostenkamp 2 én de familie Huisman, Margrietlaan 9.

De volgende verpakte producten worden voor inzameling door de Voedselbank aanbevolen: thee, gemalen koffie, suiker, jam, groenten in blik of pot, blik fruit, blikje vis, blik soep, pak toast, tomatenpuree, macaroni en rijst, pastasaus, mayonaise, beschuit, crackers, ketchup, hagelslag, bouillonblokjes, ontbijtkoek, pak frisdrank, shampoo, tandpasta, waspoeder.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>