Handwerkcafé in 't Dorpshuis Ruurlo

RUURLO - Op vrijdag 15 december kan iedereen die van handwerken houdt weer terecht in 't Dorpshuis Ruurlo (in de bibliotheek, Dorpsstraat 74 in Ruurlo). Het handwerkcafé is open van 10.00 tot 12.00 uur. Deze keer gaan aanwezigen mutsjes breien of haken die op een fles van 'Innocent' drinken passen. Het geheel is heel makkelijk te maken en er zijn voorbeelden genoeg om ideeën op te doen. Als deze fles met een mutsje door het bedrijf wordt verkocht krijgt het Ouderenfonds hiervan 1 euro.

Wie nog brei- of haaknaalden over heeft met dikte 3, 4 of 5, kan deze meenemen naar het 't Dorpshuis. Er zijn nog niet genoeg naalden, wel garen.
Wie thuis al iets aan het breien, haken of borduren is, kan dit meenemen. Wie nog wil leren breien, haken of borduren is welkom er is begeleiding. Neem wel zelf katoenen garen en naalden mee.
Deze vrijdag is het laatste handwerkcafé van dit jaar. In januari is weer handwerken op de laatste vrijdag van de maand.
Belangstellenden kunnen ook langs komen voor een praatje of een kopje koffie of thee.

Ook mensen die niet van handwerken houden zijn elke dinsdag- en vrijdagochtend welkom aan de grote tafel, op de open ochtenden (10.00 tot 12.00 uur) van 't Dorpshuis.

Meer informatie is te verkrijgen via tel. 06-13917062, mail via: dorpshuisruurlo@gmail.com of kijk op: www.dorpshuisruurlo.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>