Kerstzaalvoetbal bij vv Reünie

BORCULO - Voetbalvereniging Reünie houdt op vrijdag 29 december een Open Kerstzaalvoetbaltoernooi voor senioren, dames en JO19 ( oude A jeugd) en JO17(oude B jeugd). De wedstrijden worden gespeeld in Sporthal 't Timpke in Borculo en beginnen om 12.00 uur en duren tot ongeveer 20.00 uur.

De prijsuitreiking vindt plaats in de kantine van vv Reünie op Sportpark de Wildbaan, waar ook tegen betaling van 5 euro genoten kan worden van een boerenkoolstamppot. Stel een team samen en doe mee. Om mee te doen hoeft men geen lid van Reünie te zijn. Iedereen, die een dagje lekker wil voetballen in de kerstvakantie, kan met een aantal vrienden een team samenstellen. Inschrijven kan via het aanmeldingsformulier op de site www.vvreunie.nl of bij Geri Elschot Kastanjelaan 20 in Borculo of bij Kees Bosma, Nobelstraat 41 Borculo. Aanmelden kan tot 25 december.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>