De prijswinnaars van het schiettoernooi van Wilhelmina. Foto: PR.
De prijswinnaars van het schiettoernooi van Wilhelmina. Foto: PR. (Foto: Jan Hendriksen)

Prijsuitreiking schiettoernooi Wilhelmina

RUURLO – Sportschietvereniging Wilhelmina heeft in november weer haar jaarlijkse promotie geweer schieten voor bedrijven, families, buurten en vrienden groepen gehouden. Er namen dit jaar 29 teams van vier personen deel aan het toernooi. Er werd gestreden om de prijzen voor beste teams en beste onderlinge schutter. Daarnaast kon men natuurlijk traditiegetrouw op de kasteelkaart schieten of zijn of haar geluk beproeven op de worstbaan. Het toernooi werd gewonnen door De Losse Flodders (vrouwen), Loat moar kiekn (gemengd), Petersdijk (mannen), Marjan Nieuwenhave (beste vrouw) en Bennie Kokstart (beste man).

Leden van schietvereniging Wilhelmina zijn het afgelopen jaar druk in de weer geweest om de schietbanen in de kelder van 't Schietkroontje te renoveren. Er zijn tussen de schietbanen wanden geplaatst zodat men geen hinder meer had van de 'buurman' of 'buurvrouw' tijdens het schieten. Er zijn ook nieuwe 'transportbanen' aangelegd voor zowel vuur- als luchtgeweer. Ook is er nieuwe verlichting aangebracht die voldoen aan de laatste normen van de schietbond. Uiteraard met de nieuwste letlampen. En er zijn een zestal kogelvangers voor vuurgeweer geplaatst zodat men nu ook staand met vuur kan schieten. Door deze veranderingen konden de schutters dit jaar staand schieten. Van deze mogelijkheid werd gretig gebruik gemaakt. Het was ook duidelijk te zien aan de scores die men behaalde. Gemiddeld schoten de teams honderd punten meer dan voorgaande jaren. Voor de organisatie was het ook prettig omdat alles iets vlotter verliep. Al met al een succes waar de organisatie een vervolg aan gaat geven. Ook de deelnemers aan het jaarlijkse promotie geweer schieten voor bedrijven, families, buurten en vrienden groepen waren erg blij met de vernieuwingen. De prijsuitreiking van het toernooi op maandagavond 27 november in 't Schietkroontje was weer gezellig. Natuurlijk ontbrak de gratis worstbingo niet. Op het einde hadden alle teams wel een of meerdere prijzen(worsten) in de wacht gesleept. Op verzoek ook nog een staande bingo die volledig in het honderd liep. Bijna ieder team had wel een andere mening hoe het nu eigenlijk gespeeld moest worden. Gelukkig waren er genoeg worsten om iedereen tevreden te stellen.

Uitslagen: Vrouwen: 1. De Losse Flodders (Mayke Kremer, Miranda Bluemers, Annika Notten en Nanda Kremer) 808 punten; 2. Broek 3 (Marjan Nieuwenhave, Jenny Leuverink, Ina Eggink en Diny Schepers 745 punten. Gemengd: 1. Loat moar kiekn (Arjan Uiterwijk Winkel, Jonno Koens, Anja Meuwszen en Rudy Derksen 846 punten; 2. Wildenborcheweg (Arjan Meulenveld, Marcel Lusink, Aleida Meulenveld en Jan de Jong 798 punten); 3. De Poeltjes (Gerrit Klein Poelhuis, Bert Klein Poelhuis, Joey Klein Poelhuis en Nicole Rensing 775 punten. Mannen: 1. Petersdijk (Theo Kok, Herman Bargeman, Han Hilverink en Anton Peters 942 punten; 2. De Streupers (Jan Meulenveld, Henk Vels, Harry Meulenveld, en Bennie Bokstart 922 punten; 3. Undercover (Martin Scheffer, Jeroen Garritsen, Bjorn Willemsen en René Klein Bluemink 908 punten. Beste vrouw: Marjan Nieuwenhave (Broek 3 235 punten). Beste man: Bennie Bokstart (De Streupers 270 punten).

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>