De dames in het nieuw. Foto: PR Blauw-Wit
De dames in het nieuw. Foto: PR Blauw-Wit

Van Veen Advies nieuwe sponsor van midweekdames Blauw-Wit

RUURLO - Na een succesvol eerste seizoen van de Ruurlose handbaldames in de midweekcompetitie, zijn zij ook dit seizoen weer fanatiek van start gegaan. Een aantal weken terug werden de dames verrast met de boodschap dat er een nieuwe sponsor is voor het team; van Veen Advies BV.

Afgelopen vrijdag werd voor de wedstrijd het prachtige nieuwe tenue overhandigd en voor het oog van de nieuwe sponsor hebben ze de wedstrijd gewonnen. De dames zijn ontzettend blij met deze samenwerking en het nieuwe tenue.
Wie ook graag wil handballen, maar geen tijd heeft om te spelen in het weekend, kan meespelen in de midweekcompetitie. Meer informatiestaat op www.blauwwit.net.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>