Foto: Tetske Rouweler
Foto: Tetske Rouweler

Vierde editie Santa Run

BARCHEM/LOCHEM - Zaterdag 16 december vindt de vierde editie van de Rotary Santa Run plaats in Lochem. Honderden Kerstmannen en -vrouwen rennen, kruipen en springen vanaf 16.00 uur voor het goede doel over een parcours van enkele kilometers door het centrum van Lochem. De organisatie nodigt deelnemers uit om ook anderen uit te dagen. Voor scholen en sportclubs is er een extra trigger: de sportclub en de school die met de meeste deelnemers komen opdagen, kunnen beide een bedrag van € 250 winnen voor hun club of school.

Het doel: Stichting Leergeld
Ieder jaar selecteren de Rotary Clubs Barchem en Berkel samen een goed doel. Dit jaar is er gekozen voor de Stichting Leergeld. Deze heeft als missie het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. Leergeld wil kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar weer laten meedoen. Kinderen gaan mee op schoolreis, gaan sporten of krijgen muziekles. Het motto van Leergeld is: Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.

Opgeven voor de run kan via de website https://lochem.rotarysantarun.nl. Het is de bedoeling dat de deelnemers een kerstmannenpak dragen. Deelname kost 10 euro voor volwassenen en 7,50 euro voor kinderen.
Meedoen kan op verschillende manieren. Men kan met een bedrijf of club een team vormen, of een eigen sponsorloop binnen het parcours van de Santa Run organiseren. Neem dan contact met ons op: via www.lochem.rotarysantarun.nl of door een telefoontje naar Tetske Rouweler: +31 6 13100239.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>