Samen met Truus Oosterhuis hadden de kinderen een eigen gekozen dier gemaakt door middel van het boetseren van klei. Foto: PR.
Samen met Truus Oosterhuis hadden de kinderen een eigen gekozen dier gemaakt door middel van het boetseren van klei. Foto: PR. (Foto: Jan Hendriksen)

Creatief programma voor kinderen De Driesprong

RUURLO – Op basisschool De Driesprong is onlangs een pilot 'creatieve middag' gestart in samenwerking met KunstKring Ruurlo. De kinderen uit groep vijf tot en met acht konden zich opgeven voor een creatief programma na schooltijd. Hiervoor hebben zij van 15.30 tot 17.00 uur gebruik gemaakt van de gemeenschappelijke ruimte van de school. Samen met Truus Oosterhuis uit Ruurlo hebben de kinderen een eigen gekozen dier gemaakt. Zij boetseerden met klei. Truus is voor de school geen onbekende; zij heeft een aantal maanden geleden de school geholpen met het bouwen van de wilgentenen hut. Tijdens de laatste middag hebben de kinderen hun werkstuk kleur gegeven met glazuur. De kinderen zijn erg tevreden over de resultaten.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>