Vogeltentoonstelling

NEEDE/BORCULO - Na de geslaagde show van vorig jaar van de vogelvereniging Borculo/Neede, staan de vaste inzenders alweer te popelen voor een nieuwe keuring van hun vogels en deze tentoon te stelen voor het belangstellende publiek. In het weekeinde van 18 en 19 november wordt dan ook een tentoonstelling gehouden. De zeventien inzenders kijken reikhalzend uit naar de beoordeling van de onafhankelijke keurmeesters die het oordeel over de ingezonden vogels vellen.

In het weekeinde van 18 en 19 november zijn er weer verschillend vogelgezangen te horen en diverse soorten en kleuren te bewonderen. De tentoonstelling wordt gehouden in café restaurant de Olde Mölle aan de Diepenheimseweg 21, in Neede.
Er zijn nagenoeg evenveel inschrijvingen als vorig jaar, ondanks enige terugloop en vergrijzing van het ledenbestand. Ook pech in de kweek van enkele kwekers bevorderde het aantal inzenders niet. Toch hoopt de organisatie met de dikke 200 ingeschreven vogels een mooie tentoonstelling te kunnen houden. Tijdens deze show zal er op zondag 19 november van 10 tot 12 uur in een afgezet zaal gedeelte de maandelijkse vogelbeurs worden gehouden. De toegangsprijs voor zowel show als beurs is 1 euro en kinderen onder begeleiding van een volwassene hebben vrije toegang. De tentoonstelling is op zaterdag van 10 tot 18 uur en op zondag van 10 tot 16. uur voor iedereen te bezoeken.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>